19-07-2024

Histori: Shkolla e parë shqipe e hapur në zonën verilindore të Shqipërisë, në Kolesjan të Lumës më 1911

Shkolla e parë shqipe e hapur në zonën verilindore të Shqipërisë, me 14 Tetor 1911 në Kolesjan të Lumës.

Restaurim total dhe kolorizim i plotë i fotos nga “Kukësi Ndër Vite”

Asnjë koment

Comments are closed.