Hoxha Mazllami nga Prizreni: Sa femrave u japin kerre e banesa të reja, ato s`i bën za kërkush

Hoxha nga Prizreni, Mazllam Mazllami për të cilën u diskutua gjatë për veturën Mercedes e cila iu dha dhuratë nga qytetarët, ka folur sërsish për këtë temë.

Ai për lajmi.net tha se femrat marrin dhuratë vetura e banesa të reja dhe nuk diskutohet derisa për të, sipas tij duke përmendur fjalë fetare është bërë bujë pse iu dha Mercedes Benz.

Tutje ai shtoj se po e vozitë veturën të cilën e mori dhuratë.

“Mercedesin e kam po e voziti po më kënaqe, për shërbime ngado që po dua me shku.”