27-01-2021

Hoxhaj me strukturat e PDK-së në Dragash: E bëmë një vend të dashur për turizëm malor e për agroturizëm

“Në Dragash, bashkë me kryetarin e Komunës Shaban Shabani dhe me kryetarin e Degës, Vehbi Nazifin, takuam strukturat e PDK-së dhe biseduam për punën që e pret PDK-në për zhvillimin e vendit. Ashtu siç e fuqizuam Dragashin, siç e bëmë një vend të dashur për turizëm malor e për agroturizëm, ashtu zotohemi të punojmë edhe në të gjithë vendin. Falenderoj të gjithë anëtarët dhe aktivistët për angazhimin e tyre entuziastë e të palodhshëm që nga themelimi i partisë. #HoxhajKryeministër”, ka shkruar Hoxhaj në Facebook.

 

Asnjë koment

Comments are closed.