01-08-2021

Huduti nga Prizreni për Halil Kastratin e Elvis Naçin: Nuk e kanë vendin në fondacione, ekspozimi i njerëzve i turpshëm

Ikballe Huduti ka kritikuar hoxhollarët Halil Kastratin dhe Elvis Naçin për mënyrën se si e bëjnë bamirësinë ndaj njerëzve në nevojë.

Ajo thotë se është e turpshme ekspozimi i njerëzve dhe se vendi i hoxhollarëve nuk është nëpër fondacione.

‘’Është e turpshme me ua kallxu fytyrat e njerëzve. Shko e fotografo shtëpitë. Halil Kastrati e Elvis Naci kanë kriju inferioritet me ata fëmijë. Teologu e ka vendin në xhami, e jo nëpër fonadacione. Fondet të mos shkojnë në duar të hoxhollarve”, ka thënë ajo në Rtv Dukagjini.

‘’Ata e kanë shpërblim prej Zotit, por duhet të maten veprimet, sepse veprimet të lëndojnë më shumë se sa ndihma’’, ka thënë ajo.

Ajo ka kritikuar edhe mënyrën se si është përkthyer libri i shenjtë i myslimanëve, Kurani.

 

Asnjë koment

Comments are closed.