03-10-2022

Ibrahim Rugova dhe Arnold Schwarzenegger, fotografi të rralla së bashku

Varrimi i Presidentit të Austrisë ishte bërë më 10 Korrik të vitit 2004.

Në këto fotografi është ish-Presidenti i Kosovës Ibrahim Rugova me aktorin austriako-amerikan dhe politikanin Arnold Schwarzenegger të cilët në vitin 2004 kanë marrë pjesë në varrimin e Presidentit të Austrisë Thomas Klestil.

Varrimi i Presidentit të Austrisë ishte bërë më 10 Korrik të vitit 2004, ku kishin marrë pjesë 28 shefa të shteteve.

Image

Ibrahim Rugova dhe Arnold Schwarzenegger, fotografi të rralla së bashku

 

Asnjë koment

Comments are closed.