03-10-2022

Ikja urgjente e kryeministrit, ky është zyrtari që e takoi Kurti

Arsyeja e ikjes urgjente e Kryeministrit Kurti nga konferenca pas takimit me kryesindikalistët është takimi me drejtorin ekzekutiv të Civil Rights Defenders, Anders L. Pettersso.

Kurti pas takimit me kryesindikalistët doli në konferencë për media dhe pasi u bëri thirrje nxënësve dhe mësimdhënësve të kthehen në shkolla.

Ndërkohë gazetarëve u tha, se pyetjeve të tyre do t’u përgjigjen ministrat Nagavci dhe Murati.

Derisa tema të takimit ndërmjet Kryeministrit Albin Kurti, dhe Anders L. Pettersson, drejtor ekzekutiv i organizatës ndërkombëtare për të drejtat e njeriut, Civil Rights Defenders, ishin të drejtat e njeriut në Kosovë./GS

Asnjë koment

Comments are closed.