25-02-2021

Ish-kryeprokurori Sylë Hoxha e quan hakmarrje politike kallëzimin e familjes Dehari

Ish-kryeprokurori Sylë Hoxha, është deklaruar për “Syri.net”, pas dërgimit të kallëzimit penal në Prokurorinë Themelore të Pristhinës nga avokati i familjes Dehari Tomë Gashi për mos veprim.

Sylë Hoxha, tha se lidhur me rastin e vrasjes Astrit Deharit janë marr veprimet nga dita e parë kur jemi njoftuar se ka vdekur në Qendren e Parbaurgimit në Prizren dhe janë zhvilluar procedurat nga prokurori i çështjes në Prizren Metush Biraj dhe më vonë lëndë është dërguar në Prokurorinë Speciale dhe nuk di çfarë ka ndodh më tutje.

“Asnjëherë se isha kryeprokruor nuk janë ndëprerë hetimet”, tha Sylë Hoxha.

Ai thotë se kjo është hakmarrje politike dhe është një arrogancë e Tomë Gashit, i cili merret me të pavërteta dhe thashethëme dhe është jo profesional.

Asnjë koment

Comments are closed.