23-09-2023

Ish-snajperisti amerikan i UÇK-së kërkon dorëheqjen e Muratit: Turpërove çdo ushtar në botë

Ushtari amerikan që erdhi në Kosovë të luftojë në radhët e UÇK-së, Michael Spath, ka kërkuar nga ministri i financave, Hekuran Murati, që të japë dorëheqje pasi një status i tij i shkruar më 2016-ën është bërë viral.

Murati në statusin e tij ka thënë se Kosova do të ishte më mirë që të paguante veteranë, sepse tani po vuan pasoja financiare duke i paguar veteranët. Spath ka thënë se Murati nuk ka kaluar Testin e IQ-së në Ambasadën Mbretërisë së Bashkuar, në të cilën ai dështoi për t’u punësuar.

Ai po ashtu ka shtuar se po shqyrton mundësinë që të padisë Muratin.

Ky është shkrimi i plotë i tij:

Ish-snajperisti amerikan i UÇK-së kërkon dorëheqjen e Muratit: Turpërove çdo ushtar në botë

Mirëmbrëma

Në këtë moment po kërkoj që z. Hekuran Murati të shpallë dorëheqjen e tij nga të gjitha çështjet politike brenda qeverisë aktuale.

Ky person nuk është i kualifikuar për të qenë në asnjë pozicion qeveritar ose zyrtar,,, gjë që tashmë mund të shihet qartë nga Testi i tij i IQ-së në Ambasadën e Mbretërisë së Bashkuar, të cilin ai e dështoi qartë për t’u punësuar.

Gjithashtu pa asnjë dyshim ai është kundërshtari më i madh dhe si Figura Politike shfaq Urrejtjen më të madhe ndaj Veteranëve të UÇK/UÇK-së, me akuza të pambështetura dhe dezinformata.

UÇK-ja ishin çizmet në terren për NATO-n, e cila përfshin gjithashtu Seal Team Six, C.T.A S.A.S. dhe të tjerë.

Deklarata të tilla si ne jemi mercenarë dhe deklarata të tjera të pambështetura ose të pajustifikuara që djegin Veteranët e Luftës janë të papranueshme dhe një turp për çdo ushtar, veteran në të gjithë botën, në të kaluarën, të tashmen dhe të ardhmen.

Unë vetë si Ranger, Snajper, Instruktor i Ushtrisë Amerikane dhe pjesë e Grupit më të madh të të gjithë UÇK-së, po shqyrtoj gjithashtu një padi për deformim në dy pjesë.

Një kundër Partisë Politike të VV-së dhe kundër z. Hekuran Murati, ku duhet të hapë të gjitha kredencialet.

Pra, në fund të fundit ai dhe të tjerët janë një turp total për një komb të madh të quajtur Kosovë 🇽🇰

Plus për të gjithë ata që kanë shërbyer në ndonjë ushtri në botë

Turp të keni zoti Murati.

DËRHEQJENI NGA POZICIONI JUAJ PËR TË MIRËN E NJË SHTETIT TË MADH QË QUHET KOSOVA 🇽🇰

Michael W Spath

Ranger Ajror i Ushtrisë Amerikane

Veteran i Luftërave të Huaja

Qytetar i Kosovës

Asnjë koment

Comments are closed.