22-10-2021

Islam Ukaj: Oferta e PDK-së më e mira për qeverisjen e ardhshme

Kandidati për anëtar të Kuvendit të Komunës së Prizrenit nga PDK, Islam Ukimeri (njëherësh kuvendar aktual) sot ka pasur këtë aktivitet:

Njoftimi:

Sot gjatë ditës, bashkë me Kryetarin në ardhje të Komunës së Prizrenit z. Shaqir Totaj, vizituam në Korishë: fabrikën e qokolladës “Kamila” biznesin “Fortesa” si dhe fabrikën “Parimi”.

Qeveria në ikje nën udhëheqje nga VV dhe Mytaher Haskuka, nuk kanë bërë mjaftueshëm për zhvillimin ekonomik lokal, si dhe për mbështetje institucionale ndaj bizneseve.

Me rikthimin tonë në pushtet, bizneset lokale do të jenë prioritet, sepse Kryetari në ardhje z. Shaqir Totaj, ka programin më të mirë për mbështetje ndaj tyre.

PDK, ka ofertën më të mirë, për qeverisjen e ardhshme, si dhe për krijimin e një ambienti të besueshëm dhe të favorshëm, në mënyrë që investitorët vendor, por edhe të huaj, të investojnë në komunën tonë dhe Prizreni të jetë model në Kosovë, për mënyrën e të bërit biznes.

#VotoPDK177

#VotoShaqirTotaj

#BashkëpërPrizrenin

#VotoIslamUkaj4

#VotoIslamUkaj4

Sponsorizuar

Asnjë koment

Comments are closed.