28-11-2021

Islam Ukimeri: Shembullin e Gencit do ta transmetoj edhe gjatë angazhimit si përfaqësues i juaji në Kuvend

Kandidati për anëtar të Kuvendit të Komunës së Prizrenit nga PDK, Islam Ukimeri (njëherësh kuvendar aktual) sot ka pasur këtë aktivitet:

Njoftimi:

Sot, me vizitën në qytetin historik, na nderoi artisti i mirënjohur dhe miku im, Genc Prelvukaj.

Genci, përveç se është artist e këngëtar i mirënjohur, është poashtu shembull i dijes dhe intelektit kombëtar dhe një përkrahës besnik i platformës së Partisë Demokratike.

Shembullin e Gencit, do t’a transmetoj edhe në punën e angazhimin tim si përfaqësues i juaji në Kuvend Komunal, veçanërisht në përkrahjen për kulturën, trashëgiminë kulturore e kombëtare, si dhe në përkrahjen e talentit dhe ideve të të rinjve të mbarë Komunës së Prizrenit pa dallime!

#VotoPDK177

#VotoShaqirTotaj

#BashkëpërPrizrenin

#VotoIslamUkaj

Sponsorizuar

Asnjë koment

Comments are closed.