22-06-2024

IuteCredit hap degën e re në Prizren, kredi për 15 minuta

Institucioni mikrofinanciar Estonez “IuteCredit” vazhdon zgjerimin me një degë të re e cila gjendet në qytetin e Prizrenit në rrugën Adem Jashari nr.81 (Bazhderhane).

IuteCredit ofron mundësinë klientëve të marrin një mikrokredi në kohë rekord dhe pa burokracitë që kushdo i ndesh në çdo institucion bankar ose financiar tjetër në Kosovë.

Në vetëm 15 minuta ju mund të aplikoni dhe të merrni menjëherë paratë që ju duhen.

Për të marrë një kredi në IuteCredit është shumë thjeshtë. Majfton të marrësh dokumentin personal të identifikimit, vërteto pagën dhe drejtohu në zyrat e Iutecredit në Prishtinë Dardani te Santea dhe tek Xhamia e Llapit ose pranë degës së re në Prizren në rrugën Adem Jashari nr.81 (Bazhderhane) ose tek zyrat qëndrore të Posta Kosovës në qytetin e Pejës, Prizrenit, Gjakovës, Ferizaj Mitrovicës dhe Gjilanit, Vushtrri, Podujevë, Malishevë, Therandë, Lipjan, Klinë, Deçan, Fushe Kosovë dhe Viti.

Aplikimin e kryeni shpejt dhe thjeshtë me ndihmën e një këshilltari për klientë, i cili do t’ju ndjekë në ato pak hapa që ju duhen për të aplikuar.

Iutecredit është i vetmi institucion në vend që mundëson një aplikim online nëpërmjet faqes së internetit www.iutecredit.org

Një kanal tjetër komunikimi me këshilltaret e kredisë është edhe faqja zyrtare e Iutecredit Kosova në Facebook dhe gjithashtu ajo në Instagram iutecredit_kosova, ku çdokush do të marrë një përgjigje të menjëhershme.

Nuk ju mbetet veçse të vërtetoni me eksperiencën tuaj risitë dhe favorizimet që sjell Iutecredit në tregun kosovar. Ajo çka do të merrni në këmbim nuk do të jetë vetëm një shumë të hollash por zgjidhja e problemit tuaj financiar.

Prandaj vizitoni zyret e Iute Credit në Prishtinë në Dardani tek Santea ose tek Xhamia e Llapit dhe ne Prizren në rrugën Adem Jashari nr.81 (Bazhderhane çdo ditë pune nga ora 08:00 – 20:00 dhe po ashtu të Shtuneve dhe të Dieleve nga ora 10:00 – 20:00 ose pranë zyrave qendrore të Posta Kosovës në qytetet e Pejës, Prizrenit, Gjakovës, Gjilanit, Mitrovicës dhe Ferizajt, Vushtrri, Podujeve, Malisheve, Therande, Lipjan, Kline, Fushe kosove, Deçan dhe Viti për të marrë kredinë tuaj në vetëm 15 minuta.

Problemet tuaja financiare tashmë e kanë një zgjidhje. IuteCredit./telegrafi/

Asnjë koment

Comments are closed.