25-02-2021

Ja cila parti po prin në komunat e rajonit të Prizrenit

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka filluar numërimin e votave dhe ka dalur me rezultatet e para.

Sipas rezultateve të para të KQZ-së, Lëvizja Vetëvendosje po prin në komunën e Prishtinës, Mitrovicës, Vushtrrisë, Fushë Kosovës, Leposaviqit, Zvecanit, Podujevës, Obiliqit, Kamenicës, Gjilanit, Vitisë, Ferizajt, Suharekës, Prizrenit, Malishevës, Rahovecit, Gjakovës, Pejës dhe Istogut.

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve deri tani ka bërë numërimin e 42.776 votave (25.78%) nga 165.951 sa janë gjithsej në Komunën e Prizrenit.

Sipas faqes zyrtare të KQZ-së, nga numërimi i këtyre votave, Lëvizja Vetëvendosje prin dukshëm me 43,96%.

Pastaj pason Partia Demokratike e Kosovës me 17,82% dhe Lidhja Demokratike e Kosovës me 10,14%.

Asnjë koment

Comments are closed.