29-11-2022

Ja kur pritet të dalin pagat për grevistët

Pavarura të Kosovës kanë thënë se pagat për mësimdhënësit e shërbyesit civil që janë në grevë, do të dalin të hënën, raporton Express.

Sipas tyre ka ndodhur një gabim teknik, por se ekzekutimi i tyre do të bëhet të hënën.

“Për pagat unë sot kam pas një komunikim me partnerin social dhe sipas tyre ka ndodh një gabim teknik. Unë besoj se të hënën do të ekzektohen”, tha përfaqësuesi i BSPK’së.

Asnjë koment

Comments are closed.