26-01-2022

Ja si do të duket fletëvotimi në zgjedhjet e tetorit

Një ditë pas shortit për zgjedhje të numrave që partitë do t’i mbajnë në këto zgjedhje, është bërë publike edhe se si do të duken

Në këto zgjedhje numrat e partive janë i vetmi ndryshim që vërehet në fletvotimin e publikuar, pasi që ato fillojnë nga numri 111.

Dje ndërkaq është tërhequr shorti për numrat e partive politike në këto zgjedhje.

Në shortin që është tërhequr në KQZ janë përcaktuar edhe numrat që secila parti dhe koalicionet do t’i bartin në këto zgjedhje të jashtëzakonshme.

Më poshtë mund të shihni se si do të duken fletëvotimet në këto zgjedhje.

Asnjë koment

Comments are closed.