26-10-2021

Jep dorëheqje nga të gjitha funksionet në LDK, Kuvendari Petrit Hoxhaj

Kuvendari i Lidhjes Demokratike të Kosovës në Prizren, Petrit Hoxhaj ka dhënë dorëheqje nga pozita e kuvendarit si dhe pozita të tjera.

Postimi i plotë:

AKTI I DORËHEQJES :

Të nderuar miq ,perkrahës ,siq e dini unë edhe si familje që nga themelimi i LIDHJES DEMOKTRATIKE TE KOSOVES jemi angazhuar ,unë personalisht që nga Forumi Rinor. Në zgjedhjet e 2013 isha kandidat per asamble edhe pse vetëm 2 muaj që u inkuadrova si anëtar aktiv dhe nga 45 kandidat dola 21 i votuar me 205 vota .

Pastaj në zgjedhje lokale te vitit 2017 dola i dyti ne listen e LDK-se me i votuari në 2 degët e LDk së Prizrenit me 537 vota duke fituar mandatin si asambleist. Isha shumë aktiv e anëtar i shumë formumeve, degë nëndegë e komisione ekspertësh.

Por edhe me tërë këtë angazhime kontribute me vite, isha dhe mbeta i anashkaluar.

Në disa qeveri ku LDK ishte pjesëmarrese asnjeherë nuk u degjua zëri dhe kërkesat e mia duke mos u marr në konsiderat per asnje gjë këkesat, verejtjet apo propozimet. Komunikimi me zyrtarë e funksionar të qeverisë ishte i pamundshme apo thene haste cdo kerkesë në vesh të shurdhër.Ldk pësoi renje të thellë, pa fajin e aktivisteve si puna ime, por nga injorimi, padituria por edhe lakmia e disa njerzve dhe grupeve te vogla perfituese.

Ne punonim, komunikonim, sillnim vota e perfitonin servil e njerz pa kurrfarë autoriteti te qytetaret.

Andaj sot i pafuqishëm dhe i pa shpresë për të ndryshuar gjendjen e keqe që ka kapluar LDK-në ,jap DORËHEQJE nga të gjitha funksionet qe kam ne Lidhjen Demokratike të Kosoves ,kryetar I nendeges Vlashnje, nga anëtari i kryesisë dega Zhur ,nga grupi I asamblesë se LDK-se ne KK Prizren.

Deri te ky vendim jo i lehtë per mua kam ardhë edhe për shumë arsye të tjera , që bashkëpunetorët e mi në vite i dijnë.

Falemderit te gjithëve që më keni përkrahur në LIDHJEN DEMOKRATIKE TE KOSOVES dhe keni vazhduar edhe të më perkrahni ne rrugetimin tim politik edhe si asambleist i juaj, jam munduar te jem I sinqert me ju dhe jam munduar të punoi shumë, si perfaqësues i juaj në asamble por edhe të jap kontributin tim në LDK aq sa kam mundur.

Edhe pse po largohem nga LDK unë qëndroi pranë qytetareve dhe interesave te tyre.

Do vazhdoi te jem zeri i tyre dhe do angazhohem për te miren e tonë të perbashkët për nje Prizren më të mirë dhe një Kosovë të zhvilluar.

Petrit Hoxhaj

Asnjë koment

Comments are closed.