29-11-2022

Kabineti i kryetarit të Prizrenit blen laptop afro 1 mijë euro

E kjo blerje buxhetit të Komunës po i kushton afër 1 mijë euro, transmeton Indeksonline. Në një kontratë mes komunës dhe një mob-shop në Prizren bëhet e ditur se një laptop i ka kushtuar 970 euro.

Në përshkrimin e shkurtër të kontratës thuhet “Furnizim me një laptop për kabinetin e kryetarit”.

Për këtë tender janë paraqitur tre operatorë ekonomik, ku “ INTERSOFT“ e ka fituar tenderin.

Nuk është hera e parë që kjo komunë blenë laptop në vlerë të tillë.

Në muajin mars,  zyra e kryetarit ka blerë laptop në vlerë prej 950 euro, transmeton Indeksonline.

Nuk është hera parë që shërbyesit publik shpenzojnë shuma të majme të parave për këto pajisje të cilat mund të blihen edhe më lirë./Indeksonline/

Asnjë koment

Comments are closed.