16-10-2021

Kandidati i AAK-së e zë “ngushtë” Haskukën kur e pyet se “ku derdhet kanalizimi i shtëpisë suaj”

E në pyetjen se “ku derdhet kanalizimi”, ai nuk ka pasur përgjigje.

“Nuk kemi mbërri deri aty”, tha Haskuka.

Pas kësaj ka reaguar Kabashi i AAK-së, i cili tha se kanalizimi i shtëpisë së kryetarit Haskuka derdhet në Lumbardh.

Ai tha se ka plan konkret për rregullimin e kanalizimeve dhe ta rregulloj shtratin e Lumbardhit.

 

 

Asnjë koment

Comments are closed.