16-07-2024

Në Shqipëri, bie sistemi energjetik, thuajse i tërë vendi pa rrymë

Shqipëria është e gjitha pa energji elektrike për shkak se ka rënë sistemi 400 kilovolt i OST.

Kjo është hera e parë ne me shumë se 10 vjet që rrjeti energjitik i vendit bie në kolaps, ndërkohë që raportohen probleme me shërbimin e internetit, atë të telefonisë dhe kolapsin e trafikut rrugor në shumë qytete, për shkak të mosfunksionimit të semaforëve.
Lexo edhe:
https://gazetaeprizrenit.net/gropat-ne-rrugen-e-transitit-per-autostrade-qe-maltretuan-prizrenasit-per-disa-muaj/

Asnjë koment

Comments are closed.