30-05-2024

Kërkohet ndihmë për arrestimin e këtij qytetari (FOTO)

  • Numri i letërnjoftimit RKS: 125121102151
  • Numri i pasaportës RKS: P01042667
  • Veprat penale: ‘Falsifikim i dokumenteve’ dhe ‘Legalizim i përmbajtjes së rreme’.

Policia njofton se për çdo informatë që mund të çojë në arrestimin e të dyshuarit, mund të kontaktohet në numrat: 192 ose 080019999 (pa pagesë).

Asnjë koment

Comments are closed.