30-10-2020

Kërkohet në Prizren arrestohet në Lipajn

Një person i kërkuar në Prizren është arrestuar nga Policia në Lipjan.

Në raportin e Policisë, thuhet se arrestimi i tij është bërë me urdhër të Gjykatës në Prizren.

“Në bazë të urdhëresës së lëshuar nga Gjykata Themelore është arrestuar një person dhe i njëjti është dërguar në vuajtje të dënimit në burgun e Dubravës”, njofton Policia e Kosovës./GazetaePrizrenit.net

Asnjë koment

Comments are closed.