24-10-2021

Kështu pritet të jetë ura e re e autostradës mbi Drin në Kukës

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama ka bërë të ditur se po vazhdojnë punimet në Rrugën e Kombit.

Rama ka publikuar një video në llogarinë e tij në Facebook ku ka treguar se ura do të jetë e varur në gjatësi 310 metra.

“Vijon pa ndërprerje puna për veprën e munguar të Rrugës së Kombit, Urën e Madhe të Kukësit mbi Drin.* ura do te jete e varur në 310 m gjatësi dhe struktura e saj mbajtese kryesore, do te jete një element mbresëlënës prej çeliku special, me hapesirë 270m dhe lartesi 50m”, ka shkruar Rama.

Asnjë koment

Comments are closed.