08-03-2021

Këta janë emrat e 47 kandidatëve për deputetë të cilëve i’u ndalua kandidimi nga KGJK-ja

Këshilli Gjyqësor i Kosovës u ka ndaluar garimin në zgjedhjet e 14 shkurtit, 47 kandidatëve për deputet, të cilët janë të dënuar në tre vitet e fundit.

Gazeta Blic ka siguruar listën e plotë të 47 kandidatëve të cilët nuk i’u lejua kandidimi në këto zgjedhje.

Më poshtë i’u sjellim listën e plotë:

1. GZIM JAHIROVIQ
2. MUHAMETALI MERGJOLLAR
3. JASHAR ÇUKIQ
4. RAMË MUÇA
5. AMIR DEMIROVIQ
6. LATIF BYTYQI
7. MILAN ARITONOVIC
8. BEDRIJA EJUPAGIC
9. ELDIN ETEMI
10. DJENAN ALJILI

11. ADNAN DEMIRI
12. BAJRAM FAZLJI
13. RASIM DEMIRI
14. SENAD DACIC
15. ALMIR SAITI
16. IDRIZ MURTEZI
17. DEMLUSH GUNGA
18. ALBIN KURTI
19. ALBULENA HAXHIU
20. LIBURN ALIU
21. BAJRAM MAVRIQI

22. LABINOTË DEMI MURTEZI
23. QAZIM RRAHMANI
24. FLORIM BAJRAMI
25. FADIL PODRIMJA
26. AGON ASLLANI
27. VELI HALILI
28. HASAN DOGANI
29. SHEMSEDIN DRESHAJ
30. GANI DRESHAJ
31. SHQIPE KASTRATI
32. RRAHIM AJETI
33. ARGJENT TASHOLLI
34. XHAVIT UKA
35. VESEL KRASNIQI
36. BESNIK BERISHA
37. FILLORETA BYTYQI
38. VALENTINA ALIJAJ
39. XHAFER BERISHA

40. AZIZ THAÇI
41. MUSA FETAHAJ
42. HASIME DAKA
43. FATMIR GËRDELLAJ
44. VEHBI AVDULLAHAJ
45. ENDRIT SHALA
46. ARDIAN NOKAJ
47. AVNI JANUZAJ

Gjatë ditës së sotme në mbeldhjen e KQZ-së nuk u certifikua lista e kandidatëve për deputetë të LVV-së, Nisma-s dhe AAK-së. /GazetaBlic

Asnjë koment

Comments are closed.