16-09-2021

Këta janë kandidatët e PDK-së për kryetar komunash në rajonin e Prizrenit

Partia Demokratike e Kosovës, ka dorëzuar sot në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve listën me emrat e kandidatëve për kryetarë të ardhshëm të komunave dhe të kandidatëve për kuvende komunale.

Në zgjedhjet lokale të 17 tetorit, Partia Demokratike e Kosovës garon në 36 komuna, ndërsa nga rajoni i Prizrenit janë këtë kandidatë, raporton Gazeta e Prizrenit.

Mund të jetë një imazh i teksti

Prizren- Shaqir Totaj

Suhareke – Murtez Zekolli

Dragash – Shaban Shabani

Rahovec – Bejtulla Deliu

Malishevë – Isni Kilaj

Asnjë koment

Comments are closed.