08-08-2022

Këto janë çmimet për derivate për 24 orët e ardhshme

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar çmimet e derivate për 24 orët e ardhshme.

Sipas njoftimit, dizeli kushton 1.84 cent, benzina 1.75 dhe gazi 0.78 cent.

Asnjë koment

Comments are closed.