14-04-2024

Këto janë datat për pushimin pranveror të nxënësve

Pushimi pranveror, sivjet fillon prej 8 deri më 12 prill 2024.

Më 6 qershor 2024 përfundojnë mësimin nxënësit e klasave 9, 10 dhe 11.

Më 21 qershor 2024 përfundon mësimi për nxënësit e klasave 1-8 dhe fëmijët parafillor./AE

Asnjë koment

Comments are closed.