03-12-2022

Këto janë zonat e rajonit të Prizrenit ku sot planifikohet ndërprerje e energjisë elektrike

Njoftim nga KEDS-i për punimet në rrjet

01.06.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prizren

1.

Nga NS 110/35/10kV Prizreni 1 do të ndërprehet H04 Zhur –  Dragash.

Pa tension do të mbesin:

NS 35/10kV Zhuri me kod: 300350 më dt.01.06.2022 (e mërkurë ) nga ora 11:00 deri në ora 15:00

NS 35/10kV Dragashi me kod: 300360 më dt.01.06.2022 (e mërkurë ) nga ora 11:00 deri në ora 15:00

NS 35/10kV Dikanca me kod: 300370 më dt.01.06.2022 (e mërkurë ) nga ora 11:00 deri në ora 15:00

HC Eurokos – Dragash me kod: 300400 më dt.01.06.2022 (e mërkurë ) nga ora 11:00 deri në ora 15:00

HC Orqusha – Dragash me kod: 300500 më dt.01.06.2022 (e mërkurë ) nga ora 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Zhur, Shkozë, Billushë, Hoçë e Qytetit, Jeshkovë, Leskovec dhe Lubiqevë, Grazhdanik, Kobajë, Muradem, Nashec (një pjesë), Shkozë (një pjesë), Vërmicë, Poslishtë, Vlashnjë, Dobrushtë, Gorozhup dhe Planejë, BECHTEL ENKA-GP  Uzgur Yilmaz në Zhur, Glloboçicë, Krushevë, Kukjan, Lubovishtë, Mlikë, Orqushë, Restelicë, Vranishtë dhe Zlipotok, Blaç, Brodosanë, Buzez, Kuk, Kuklibeg dhe Zaplluxhë, Bellobrad, Brrut, Kapre, Kosavë, Plavë, Pllajnik, Shajnë, Xërxë, Zgatar dhe Zym i Sharrit, Brezne, Buçe, Kërstec, Plavë, Rapqë e Epërme, Rapqë e Poshtme, Rrenc, Baçkë, Dikancë, Leshtan dhe Radeshë; rrugët: 480 Rruga e Dëshmorëve, 481 Rruga e Restelicës (një pjesë), 483 Rruga e Brodit (një pjesë), 484 Rruga e Radeshës (një pjesë) dhe 485 Adem Jashari (një pjesë), 480 Rruga e Dëshmorëve, 481 Rruga e Restelicës (një pjesë), 482 Sheshi Komunal, 483 Rruga e Brodit (një pjesë), 484 Rruga e Radeshës (një pjesë) dhe 485 Adem Jashari (një pjesë),

Pa tension do të mbesin edhe: HC Orçusha (Dragash), Eurokos HC-Dragash, HC Frigoffod dhe  HC Dikanca.

Arsyeja: Pastrimi i linjave shpërndarëse 35kV nga vegjetacioni.

01.06.2022 

Punime nga palët e treta

Prizren

1.

Nga TS 110/10[kV]  Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja – LP10[kV] Dardania (kodi 31000017nga 11:00 deri 16:30

Vendet: Lubizhdë, Skorobizhdë dhe Dardania.

Arsyeja: Për realizimin e sistemit hyrje/dalje 10 kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Mund të jetë një imazh i teksti

 

Asnjë koment

Comments are closed.