04-12-2023

Këto shenja tregojnë që jeni inteligjent

Inteligjenca është e trashëguar, por edhe e zhvilluar gjatë jetës. Mund t’ja keni bërë pyetje vetes se sa të zgjuar jeni dhe se si ta kuptoni këtë gjë.

Nëse po, këto janë disa nga treguesit që tregojnë se keni një inteligjencë mbi mesataren.

Jeni empatik dhe simpatik me të tjerët.

Duhet të shkëputeni dhe të jeni vetëm.

Ju e njihni veten shumë mirë dhe mund të analizoni.

Jeni kurioz, kureshtar dhe gjithmonë hulumtues.

Keni fuqi të jashtëzakonshme memorie dhe jeni të shkëlqyer në lojën e kujtesës.

Përvetësoni dhe adoptoni lehtësisht gjëra të reja.

I kapërceni lehtësisht pengesat.

/ Gazeta e Prizrenit /

Asnjë koment

Comments are closed.