23-09-2023

Kjo është lista e përfituesve të subvencioneve nga DKRS në Prizren

Komuna e Prizrenit publikoi rezultatet preliminare për përfituesit e subvencioneve që DKRS ka ndarë në fushat e kulturës, rinisë dhe sportit.

Publikimi i listave preliminare të përfituesve të subvencioneve nga Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport për vitin 2022

Lista preliminare e përfitueseve të subvencioneve për rini dhe sport: https://kk.rks-gov.net/prizren/wp-content/uploads/sites/26/2022/07/LISTA-PRELIMINARE-E-PERFITUESEVE-RINI-DHE-SPORT-2022.pdf?fbclid=IwAR02h-YOAG5wD_8N1umtIMN2K4vc8DEo9yQ3p71Msbwp8kO2VPRgFRa1vGw

Lista preliminare e përfituesve në kulturë: https://kk.rks-gov.net/…/LISTA-PRELIMINARE-E…

Asnjë koment

Comments are closed.