04-12-2020

Kolona të gjata në Morinë, kosovarët kaluan vikendin në Shqipëri

Në piken kufitare Morinë mes Shqipërisë dhe Kosovës qindra automjete po udhëtojne drejt Kosovës.

Një pjesë e tyre janë qytetare të Kosovës që kanë kaluar fundjavën në Shqipëri ndërsa pjesa tjetër janë qytetarë nga Shqipëria që udhëtojnë në qytete të ndryshme të Kosovës.

Lexo edhe:

Policia kufitare e Kosoves po punon me kapacitet të plotë në tetë sportele por fluksi i mjeteve është shumë i lartë.

 

 

 

Asnjë koment

Comments are closed.