24-09-2021

Kolonë në kufirin me Shqipërinë, nis zbatimi i masave të reja

Që nga sot kanë hyrë në fuqi masat e reja kundër Covid-19, kjo për shkak të numrit të lartë të rasteve pozitivë si dhe atyre që po vdesin si pasojë e këtij virusi, shkruan IndeksOnline.

Ndërsa njëra ndër masat e reja është edhe hyrja në shtetin e Kosovës e në të cilin mund të bëhet vetëm po posedove test kundër Covid-19 apo certifikatën se keni marrë njërën dozë apo keni kryer vaksinim e plotë.

Lexo edhe:

“Eqa”, “Muja”, “Myta” dhe qejfi pushtetor

Si pasojë e tyre qytetarët raportojnë në IndeksOnline nga hyrja prej Shqipërisë për në Kosovë e meqë rast kanë filluar të krijohen edhe kolona të gjata.

Numrit të madh të veturave nuk i shihet fundi:

Asnjë koment

Comments are closed.