Komuna fillon zbukurimin e Prizrenit me mbjelljen e luleve

Komuna e Prizrenit ka filluar mbjelljen e luleve, pastrimin e parqeve si dhe kositjen dhe mirëmbajtjen e hapësirave të gjelbërta në pjesë të ndryshme të qytetit.
“Pranvera ka filluar në Prizren dhe së bashku me të kanë filluar edhe aktivitetet e komunës për mbjelljen e luleve, pastrimin e parqeve dhe kositjen e hapësirave të gjelbërta.Ftojmë qytetarët për bashkëpunim në ruajtjen dhe mirëmbajtjen e tyre.”, thuhet në njoftimin e komunës përmes faqes zyrtare në “Facebook”.
🌞🌿🌿🌷🌷
May be an image of 1 person and outdoors
May be an image of 1 person and grass
May be an image of flower, nature and road
May be an image of 4 people, grass, tree and road