30-05-2024

Konkurs për gazetarë, dizajn e kameraman

Portali “Gazeta e Prizrenit” kërkon praktikantë për gazetarë, dizajn dhe kameraman.

Të interesuarit mund të paraqiten dhe ta lënë kontaktin në e-adresën: gazetaprizrenit@gmail.com

Bashkë me numrin e kontaktit duhet ta keni edhe një CV- të shkurtër.

Asnjë koment

Comments are closed.