20-05-2024

Kosova dhe Kroacia e kuptojnë dhe përkrahin njëra-tjetrën pa kushte

“… që na qëndron pranë në kohë të mira e në kohë të vështira. Kjo përkrahje po dëshmohet edhe këto ditë teksa Kosova po ballafaqohet me pasojat e aktit të agresionit të Serbisë.

May be an image of 9 people

President Milanović, faleminderit për mikpritjen dhe mbështetjen ndaj Kosovës”, ka shkruar ajo. /IO

May be an image of 8 people and the Tomb of the Unknown Soldier
May be an image of 4 people

Asnjë koment

Comments are closed.