Kryetari prizrenas Totaj shtroi iftar për mësimdhënësit e pensionuar

Kryetari i komunës, Shaqir Totaj, ka njoftuar se ka shtruar një iftar për mësimdhënësit e pensionuar të komunës, nga data 7 mars 2021 deri me 7 mars 2022.

Ai këtë e njoftoi përmes një postimi në “facebook”.

Postimi i plotë

Bashkë me drejtoreshën e Arsimit Luljeta Veselaj Gutaj shtruam një iftar për të gjithë mësimdhënësit e Komunës së Prizrenit të pensionuar nga data 7 mars 2021 deri me 7 mars 2022.

Ndamë mirënjohje për ta në shenjë falenderimi dhe vlerësimi për kontributin dhe punën e palodhshme të tyre për fëmijët tanë, gjeneratë pas gjenerate deri në ditën e pensionimit.
Mësimdhënësit kanë profesionin më fisnik, dhënien e dijes dhe ndritjen e mendjes së fëmijëve, andaj nderimi dhe respekti për ta nuk duhet të mungoj asnjëherë!

Mund të jetë një imazh i 6 persona dhe njerëz në këmbë

Mund të jetë një imazh i 6 persona, njerëz në këmbë dhe ambiente të brendshme

Mund të jetë një imazh i 3 persona, njerëz në këmbë dhe ambiente të brendshme

Mund të jetë një imazh i 6 persona