15-06-2024

Kur prizrenasja, Fadile Kryeziu ishte më e bukura e Kosovës (Foto)

Fadile Kryeziu, sot njihet si spikere lajmesh në “RTK” dhe brenda televizionit aktualisht është veterane e fushës.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fadile Kryeziu konsiderohet zonja e rëndë e televizionit, gruaja me stil që shfaqet në lajmet e mbrëmjeve dhe ke dëshirë ta dëgjosh e ta shohësh, shkruan “Kosovarja”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Por, a e dinit që edhe në rininë e saj të hershme ishte tejet e bukur? Nuk kishte spektakle miss-esh, po padyshim që ajo ishte ndër më të bukurat e Kosovës.

Asnjë koment

Comments are closed.