23-09-2023

“Kurti po na kushton”, të rinjtë e LDK-së i kundërpërgjigjen VV-së me këtë video

Forumi i Rinisë së Lidhjes Demokratike të Kosovës, ka publikuar një video në Facebook me titullin “Kurti po na kushton”.

Në këtë video, të rinjtë e LDK-së kanë krahasuar çmimet e disa produkteve esenciale në vitin 2021 dhe 2022.

Çmimet, sipas tyre, për një vit janë rritur 46%.

 

 

Asnjë koment

Comments are closed.