06-12-2023

Ky do të jetë çmimi i naftës dhe benzinës sot

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar çmimoren e karburanteve për ditën e sotme.

Çmimi i benzinës ka rënë për një cent në krahasim me ditën e djeshme, ndërsa ai i naftës ka mbetur i njëjtë.

Sipas njoftimit, çmimet maksimale të lejuara për secilin produkt të naftës do të jetë si në vijim:

Produkti Dizel: 1.78 euro për litër,

Produkti Benzinë: 1.73 euro për litër;

Produkti Gaz: 0.78 euro për litër.

Asnjë koment

Comments are closed.