24-09-2021

Ky është vendimi i gjykatës për 5 policët e arrestuar në rastin e Prizrenit

Sot, në Gjykatën Themelore në Prizren, duke filluar nga ora 13:00 është mbajtur seanca kundër pesë zyrtarëve policorë në Prizren, rreshterit Sami Hoti dhe policëve Valon Krasniqi, Frasher Kroni, Ardian Krasniqi e Albert Perzhaku.

Gazeta Sinjali merr vesh se kjo gjykatë ka caktuar masën e paraburgimit për 30 ditë.

Asnjë koment

Comments are closed.