16-04-2024

LDK në Prizren: Gjendje e rëndë e rrugës “Ulqini” ( foto )

LDK në Prizren, përmes Zyrës për informim, ka reaguar për gjendjen në rrugën “Ulqini”.

“Nga muaji shtator gjendja në rrugën e “Ulqinit” është e tmerrshme për banorët që jetojnë dhe veprojnë në këtë rrugë. Fatkeqsisht, pluhuri dhe gropat janë bërë pjesë e jetesës për banorët e kësaj pjese të qytetit.Pushteti aktual në Prizren në vend se të rrisë cilësinë e shërbimeve ndaj qytetarëve ajo është shëndrruar në pengesë për zhvillimin e një jete normale në Prizren. Qytetarët e Prizrenit nuk e meritojnë këtë përbuzje”, thuhet në reagimin e tyre.

Mund të jetë një imazh i rrugë

Mund të jetë një imazh i rrugë dhe rrugë

Lexo edhe:

Reagon LDK: Arsimi në Prizren është duke përjetuar degradimin më të madh nga paslufta

 

Asnjë koment

Comments are closed.