25-06-2024

LDK në Prizren, sot mban kuvendin zgjedhor

Sot, Lidhja Demokratike e Kosovës – Dega në Prizren, mban Kuvendin e Degës për zgjedhjen e kryetarit të Degës dhe organet e tjera udhëheqëse, raporton Gazeta e Prizrenit.

Sipas informacionve, gjasat më të mëdha i ka Driton Selmanaj, kryetar aktual i degës.

Kuvendi mbahet nga ora 13:00.

Paraprakisht janë mbajtur kuvendet nëpër nëndegë, ku janë zgjedhur strukturat./ Gazeta e Prizrenit/

Asnjë koment

Comments are closed.