24-05-2024

Liqeni i Vërmicës pret mbrojtjen e dy shteteve (VIDEO)

Liqeni i Vermicës në Prizren është shpallur zonë e mbrojtur nga qeveria e Kosovës dhe ajo e Shqipërisë.

Një gjë e tillë i ka gëzuar banorët, raporton KlanKosova.

 

Asnjë koment

Comments are closed.