23-09-2023

Lirohet pak nafta, këto janë çmimet e derivateve sot

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar çmimet e derivateve që vlejnë për 24 orët e ardhshme.

Pak ndryshime ka nga 24 orët e kaluara në çmimet e derivateve, ku çmimi i naftës ka ndryshuar për vetëm 1 centë.

Çmimi i naftës do të jetë 1.75 centë derisa i benzinës 1. 69 centë. Çmimi i gazit mbetët 0.78 centë.

Këto çmime do të vlejnë nga sot në ora 10:00 për 24 orët e ardhshme.

Asnjë koment

Comments are closed.