22-06-2024

Malazezët në protestë kundër serbëve, aty shihet edhe flamuri shqiptar

Nacionalistët malazezë organizuan një protestë të mërkurën në mbështetje të shtetësisë së Malit të Zi, që po cenohet nga serbët e mbështetur nga Rusia, në mesin e flamujve malazez ishte edhe flamuri shqiptar.Një miting kundër Kishes Serbe u organizua sot në Cetinje, nga Kisha Malazeze, raporton RTV Cetinje.

Qytetarët malazezë brohorisnin në miting “Ne do të mbrojmë Malin e Zi këto ditë nga armiqtë” dhe “Rroft Mali i Zi”.

Mediet serbe raportuan së në mesin e flamujve ishte dhe flamuri shqiptar.

Asnjë koment

Comments are closed.