19-06-2024

Mbi 1. 400 gjoba trafiku në 24 orët e fundit në Kosovë

1 mijë e 448 gjoba trafiku janë shqiptuar në 24 orët e fundit në vendin tonë.

Gjatë kësaj periudhe kanë ndodhur 18 aksidente me të lënduar dhe 17 me dëme materiale.

Ndërkaq, në 24 orëshin e fundit janë arrestuar 17 persona dhe 13 janë dërguar në mbajtje./KK

Asnjë koment

Comments are closed.