22-05-2024

Ja sa persona në Kosovë e kanë emrin Flamur

Anembanë trojeve shqiptare dje u festua 28 nëntori- Dita e Flamurit dhe 111 vjetori i shpalljes së Pavarësisë.

E një nga emrat më të shpeshtë në Kosovë, është pikërisht emri Flamur.

Sipas Agjencisë së Statistikave të Kosovës, 4 mijë 268 persona e mbajnë këtë emër./EO

Në vazhdim ju sjellim disa statistika të ofruar nga ASK-ja për emrin Flamur:

 

Asnjë koment

Comments are closed.