27-02-2021

Mbi 540 gjoba për mosrespektim të masave anti-Covid

Gjatë 24 orëve në qytete të ndryshme të Kosovës, Policia ka njoftuar se ka shqiptuar 548 tiketa në bazë të ligjit Covid-19.

Policia po ashtu ka shqiptuar edhe 965 tiketa trafiku.

Gjithashtu, bëhet e ditur 19 aksidente trafiku me të lënduar dhe 22 aksidente me dëme materiale.

Asnjë koment

Comments are closed.