01-08-2021

Mbyllet rrugica që lidhte rrugët “Wesley Clark” dhe transitin “Tirana”

Mbyllet segmenti i rrugës lidhëse në mes të rrugës “Wesley Clark” dhe asaj “Tirana” . Në njoftimin zyrtar të Komunës së Prizrenit, thuhet se tani e tutje kjo pjesë nuk do të jetë e qasshme për automjete.

“Rruga e hapur ilegalisht, është mbyllur pasi që nuk ka qenë e përfshirë në plan dhe ka shkaktuar ngarkim të tepërt në komunikacion tek rrugët kryesore “Ëesley Clark” dhe “Tirana”, përfundon njoftimi./GazetaePrizrenit.net/

 

Asnjë koment

Comments are closed.