14-07-2024

Mediat gjermane raportojnë për vdekjen e tre shqiptarëve në një kantier ndërtimi

Raportohet se deri tek ngjarja tragjike erdhi nga shembja e skelës në një bosht ashensori.

Sipas një zëdhënësi, të dhënat personale të dy viktimave dhe njërit prej të plagosurve rëndë janë siguruar.

Ndërkaq, detajet për personat e tjerë janë ende në pritje.

Asnjë koment

Comments are closed.