Mërgimtari preshevar mirëpret kosovarin me “RKS” në Zvicër, ia lë 50 franga në veturë

Një kosovar me veturën e tij e cila ishte me tabela të Republikës së Kosovës, ka shkuar në Zvicër.

Deri sa kishte të parkuar veturën, dikush i kishte lënë 50 franka zvicerane dhe një letër me një mbishkrim, “Të fala nga Presheva”.

Lëvjzet e shtetasëve të Kosovë në drejtim të vendeve të Bashkimit Europian dhe të tjera po bëhet për dy arësye.

Nga janari janë liberalizuar vizat nga blloku europian, dhe pranimi i targave RKS nga Serbia.

Shumë kosovarë duke kaluar nëpër Serbi, shkojnë në vendet europiane për vizita të ndryshme./Lajmi.net