28-05-2024

Ministri iranian: S’kemi qëllim për operacione të mëtejshme – por nuk do të hezitojmë nëse përballemi me agresion

Megjithatë, ajo nuk do të hezitojë të mbrojë interesat e saj kundër çdo agresioni të ri, tha Hossein Amirabdollahian.

“Ushtrimi i të drejtës së mbrojtjes legjitime tregon qasjen e përgjegjshme të Iranit ndaj paqes dhe sigurisë rajonale dhe ndërkombëtare,” tha ai.

“Në këtë pikë, Republika Islamike e Iranit nuk ka ndërmend të vazhdojë operacionet mbrojtëse, por nëse është e nevojshme, ajo nuk do të hezitojë të mbrojë interesat e saj legjitime kundër çdo agresioni të ri”.

Asnjë koment

Comments are closed.